Select Page

Di Pizza

Heerlijke oververse, authentieke Italiaanse Pizza’s

Prosciutto

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Hesp

13,00

Valdostana

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Hesp
    • Fontina kaas

 

15,00

Prosciutto Crudo

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Rauwe hesp
    • Rucola
    • Parmezaan

17,00

Capricciosa

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Hesp
    • Champignons
    • Artisjoken
    • Olijven

 

16,00

Funghi

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Champignons

13,00

Fresca

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • kerstomaatjes
    • zeezout
    • basilicum
    • balsamico créme

14,00

quattro formaggi

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Fontina
    • Rigatello
    • Parmezaan

15,00

Salame

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Salame

14,00

Olive

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Olijven

13,00

Margherita

    • Tomatensaus
    • Mozzarella

 

 

 

12,00

Prosciutto e Funghi

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Hesp
    • champignons

14,00

Pollo

    • Tomatensaus
    • Mozzarella
    • Kip
    • Rucola
    • Parmezaan schilfers
    • Dressing

17,00

Take away locaties
17:30 – 20:00 

Maandag:
Elso 120, Evergem

Dinsdag:
Café Willy, Doornzele

Donderdag:
Kerk, Belzele

Vrijdag:
Elslo 120, Evergem

dal 2019

Door mijn Italiaanse roots langs mijn vaders kant, stond er regelmatig pizza op het menu ten huize Blanc. En dit was uiteraard een pizza met een huisgemaakte, Italiaanse Pizzadeeg en verse ingrediënten weliswaar.

Hierdoor ontstond mijn interesse en liefde voor pizza.

Vanuit deze interesse en liefde besloot ik een opleiding te volgen bij de professionele pizzabakker Aroldo Iacomelli en zijn kompaan, de internationale meesterpizzabakker Massimo Quondamatteo. Zij leerden mij om het perfecte pizzadeeg te maken en deze te combineren met de juiste, verse ingrediënten.

More than just Pizza!
Più di una semplice Pizza!

Waarom
DiPizza?

Echte Italiaanse pizza’s

Door mijn Italiaanse roots en een opleiding te volgen bij gekende meesterpizzabakkers, maak ik perfecte krokante, dunne pizzabodems, en weet ik de juiste smaken te combineren.

Verse ingrediënten

DiPizza maakt twee dagen op voorhand zelf de pizzadeeg zodat hij rustig kan rijzen. Bovendien werken we steeds met verse ingrediënten die we zorgvuldig selecteren de dag van jullie evenement.

Vaste prijzen

Bij Dipizza zijn we heel transparant. Dit vertaalt zich ook in onze prijzen. Wij kiezen ervoor om te werken met vaste prijzen per hoeveelheid pizza’s. Zo weet u als klant direct wat u kan verwachten van DiPizza.